Webp.net gifmaker

Видео за големото срце на учениците и наставничката од II 4 одделение од ОУ „Климент Охридски“

Ноември 16, 2018

Ова видео е прозвод на големата љубов и поддршка кон учениците од ОУ „Климент Охридски“ од Битола кои се борат со Дијабтесот тип 1. Во нивната борба, се вклучени нивните соученици од II-4 одделение заедно со наставничка -Весна Аврамовска Димитровска. 

 

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани