2win800x200

Томе Наумов од СДСМ и Златко Милошевски од ВМРО-ДПМНЕ

-Не знам кој ја прочитал, а кој не, книгата од Џорџ Орвел „1984“.Јас топло ви ја препорачувам на сите од ВМРО-ДПМНЕ, за дејствија кои се одвиваа во 1946 година за да се препознаат, сенадевам дека дел од вас ќе се срамат- рече Наумов.

-Јас ќе им кажам да си ја прочитаат книгата „Водачот“ од Радое Домановиќ , можеби ќе се пронајдат во неа- рече Милошевски.

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани