2win800x200

Владимир Талески, градоначалник на Битола

-Она што ви го најавив практично и се реализира. Го имаме во дворот на општината споменикот на војводата Александар Турунџев. Практично, целата постапка се заврши многу одамна.

Во ливницата во Скопје практично, во таа парктично ливницасе заврши и мислам дека е одличен резултатот.

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани