Webp.net gifmaker

Тале Герамитчиоски, универзитетски професор

Декември 23, 2017

Да запре трендот на незаинтересираност кон Битола, Прилеп и Охрид

 

Да се подигни интересот на целиот овој регион во делот на патната и железничката инфраструктура бидејќи сите ние што живееме во овој широк пелагониски регион, а сме една третина од населението во Македонија, имавме впечаток дека во изминатите 15 години сме слепо црево во Македонија и дека ништо не се случува тука. Преку инфраструктурните проекти да се запре со тој тренд на незаинтересираност кон Битола, Прилеп и Охрид. 

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани