Webp.net gifmaker

Советот и УО ќе одлучуваат за продажбата на РК „Пелистер“

Јули 08, 2019

Барањето на РК „Еурофарм-Работник“ за откуп на акциите на РК „Пелистер“, кој е под капата на Општина Битола, градоначалничката Наташа Петровска, ќе го препрати до УО на РК „Пелистер“ и до општинскиот Совет, кои понатаму ќе одлучуваат по ова прашање

-Има низа специфични моменти, а на овој начин ќе се води транспарентна постапка по сите клаузули што РК „Еурофарм Работник“ ги напиша во Платформата за ракометна Битола, а градоначалничката Петровска дава поддршка за силен Ракометен клуб „Пелистер“, велат од Општина Битола.

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани