Webp.net gifmaker

Соопштенија

Јавното претпријатие „Стрежево“ на сите граѓани на Република Северна Македонија им го честита 8 Септември –Денот на независноста, денот кога граѓаните го кажаа историското „да“ кое значеше независна, самостојна и…
ФОД ДООЕЛ-Новаци на сите граѓани им го честита големиот  христијански празник Успение на Пресвета Богородица
ЈП "Пазари"-Битола, на сите граѓани им го честита големиот  христијански празник Успение на Пресвета Богородица
ЈП "Нискоградба"-Битола, на сите граѓани им го честита големиот  христијански празник Успение на Пресвета Богородица
ЈП "Водовод"-Битола, на сите граѓани им го честита големиот  христијански празник Успение на Пресвета Богородица
АД ЕСМ Подружница РЕК Битола на своите вработени рудари во РЕК Битола и Осломеј им го честита Денот на рударите-28 Август. Рударите се една од најважните алки во оваа компанија…
Здружението на пензионери од Битола им го честита националниот празник Илинден на сите граѓани на Република Северна Македонија. Одбележувајќи 117 години од Илинденското востание и 76  години од Првото заседание на…
Почитувани сограѓани, Ми претставува голема чест и задоволство да Ви го честитам големиот и најсветол национален празник-Илинден а воедно Ви го честитам и големиот христијански празник Св.Илија. Илинден е симбол…
Јавното претпријатие „Стрежево“ од Битола им го честита националниот празник Илинден на сите граѓани на Република Северна Македонија. Одбележувајќи 117 години од Илинденското востание и 76  години од Првото заседание на…

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани