Webp.net gifmaker

На парцела зад Инфективното оддделение во Клиничката болница во Битола, градежна мехнаизација веќе ги започна активностите за подготовка на теренот за поставување на модуларната болница. Станува збор за монтажен објект кој ќе биде наменет за пациенти заболени од КОВИД-19, а овој простор ќе биде опремен со целосно нова опрема и апаратура. Целта е да се зголемат капацитетите, но и да се подобрат условите за лекување на овие пациенти.  

Во последните 24 часа се направени 3398 тестирања, а регистрирани се 1406 нови случаи на ковид-19 во: 

Во последните 24 часа се направени 2930 тестирања, а регистрирани се 977 нови случаи на ковид-19 во: 

Во последните 24 часа се направени 1683 тестирања, а регистрирани се 591 нови случаи на ковид-19 во:

Страница 1 од 27

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2020 АПЛА.мк. Сите права се задржани