Соопштение од ЈП „Стрежево“

Јуни 30, 2018

Јавното претпријатие „Стрежево“ ги известува сите индивидуални корисници на вода за наводнување од системот на ЈП „Стрежево“- Битола дека поради настанатите временски услови, рокот за склучување на Договорите за снабдување со вода за наводнување за сезоната 2018 година, се пролонгира до 20.07.2018 година. 

Потпишувањето на Договорите ќе се врши во Дирекцијата на Претпријатието- Службата за наплата, почнувајќи од 07,30 часот до 15,30 часот секој работен ден. 

 

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани