Бесплатни консултации со офталмолог, мерење на очен притисок и шеќер во крвта на 7 декември во Здружението на пензионери во Битола

Ноември 30, 2023

СООПШТЕНИЕ !

Се известуваат членовите пензионери на ЗП Битола дека на 07.12.2023 год. од 12:00 часот во просториите на здружението,  Специјализираната болница по офталмологија „Промедика офталмологија“ Скопје со свој стручен кадар офталмолог и сецијализант на пензионерите ќе им даваат соодветни консултации,  мерење на очен притисок и  мерење на шеќер во крвта без надоместок.
Овај проект се реализираа врз основа на склучениот меморандум  за соработка на СЗПМ Скопје и,,Промедика офталмологија,, Скопје.

                                                             Здружение на пензионери
                                                                              БИТОЛА
 
Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани