Соопштение од ЈКП „Водовод“

Септември 10, 2018

Поради изведување на градежни работи   (промена на атмосферска и фекална канализациона мрежа) од страна на ЈКП „Ниско Градба“ Битола, на ул.Св. Климент Охридски“ во Битола ( на потегот од ул. „Солунаска“ до ул. „Партизанска“), можно е да дојде до оштетувања на индивидуални приклучоци на водоводната мрежа, а со тоа и прекинување со водоснабдувањето на корисниците на вода.

За подетални информации во врска со водоснабдувањето граѓаните ќе бидат благовремено информирани од страна на ЈКП „Водовод“ Битола.  

Екипа на ЈКП „Водовод“ Битола во моментот работи на отклонување на дефект на индивидуален приклучок на ул. „Св. Климент Охридски“.

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани