Соопштение од КЈП „Нискоградба“-Поради изградба на фекална канализација на Лавчански пат ,ќе следува сообраќаен режим

Септември 21, 2018

Врз основа на Основниот договор за изградба на фекална канализација на улицата „Ѓорги Наумов“ –Лавчански пат кој го има склучено КЈП „Нискоградба “-Битола со Општина Битола , а врз основа на сообраќајниот проект за времен режим на сообраќај и мислење на МВР-Битола со рег. бр. 295 /3584 -1 од 16. 07. 2018 година.

Ве известуваме дека сообраќајот ќе биде во прекин од 8.00-15 и 30 часот и тоа од 24 .09. 2018  до 14.10. 2018 година.

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани