СООПШТЕНИЕ ОД ЗДРУЖЕНИЕ НА ПЕНЗИОНЕРИ - УПИС ЗА КУПУВАЊЕ МЛЕЧНИ ПРОИЗВОДИ НА РАТИ

Декември 10, 2018

Здружението на пензионери од Битола им соопштува на своите членови – корисници на старосна, семејна и воена пензија дека започнува упис на млечни производи:

 

1.Кравји кашкавал штека (околу 3.0 кг.) за 310 денар/кг.

2.Кравји кашкавал вакум (парче околу 300 г.) за 320 денари/кг.

3.Мешан кашкавал штека (околу 3.0 кг.) за 330 денари/кг

4.Мешан кашкавал вакум (парче околу 300 г.) за 340 денари/кг

5.Кравјо бело сирење вакум (парче околу 300 гр.) за 220 ден.

6.Мешано бело сирење вакум ( парче околу 300 гр.) за 250 ден.

7.Биено сирење вакум (парче околу 300 гр.) за 320 ден/кг.

 

Минимална нарачка по производ е 2.5 кг.

Плаќањето е на 2 рати до 1500 денари

Над 1500 денари е на 3 рати

                 Уписот започнува од понеделник 10.12.2018 година

При уписот задолжителен е талон од пензија НЕ ПОСТАР ОД 3 МЕСЕЦИ и лична карта.

Млечните производи се од VEMILK, DOO IMV

Подигањето на производите ќе биде во горниот пазар на паркингот (комбе на VEMILK) по претходно известување на телефон.

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани