Соопштение од Здружение на пензионери-Битола

Април 19, 2019

С О О П Ш Т Е Н И Е

Здружението на пензионери од Битола им соопштува на своите членови- корисници на старосна семејна и воена пензија дека лабораторските услуги освен во Битолската Лабораторија, можат истите да ги прават и во лабораторијата во ЈЗУ Клиничка Болница Битола,(Вторник, Среда и Четврток од 09.30 до 10.30 часот) 

 

Се Молат членовите да приложат лична карта и чек од пензијата.

 

Услугата можат да ја користат само еднаш во текот на еден месец во една од лабораторијата која ќе ја изберат!

Здружение на пензионери

                                              Битола

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани