НУУБ „Св.Климент Охридски“ - Битола се стекна со сертификат за општествена одговорност

Февруари 12, 2021

Здружението за истражување, анализа, стандардизација и сертификација ИАСС Скопје и додели на Националната установа Универзитетска библиотека НУУБ „Св.Климент Охридски“ - Битола "Сертификат за општествена одговорност IASS : RES.C 2020: 2020“. По претходна анализа на Библиотеката за општествена одговорност, грижа за вработените, грижа за околината, филантропија, посветеност за напредок на општеството, како и позитивен пристап во соработка со трети компанија одлучија дека Библиотеката може да се стекне со "Сертификат за општестена одговорнос IASS : RES.C 2020: 2020“.

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани