На потегот кај Раштани водата е безбедна за пиење

Декември 10, 2021
Известување
Откако беше констатирана злоупотреба на водоводниот систем од страна на поединци и мешање на истиот со стрежевска вода на потегот кај Раштани, стручните служби работеа на отстранување на проблемот.
Се известуваат корисниците на потегот кај Раштани дека во моментот водата што се користи за пиење од ЈКП Водовод Битола
е хемиски и бактериолошки исправна, безбедна за пиење.
Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани