Поради реконструкција и изведба на градежни работи, промена на канализациона и водоводна мрежа до целосно асфалтирање на улицата „Илинденска“ , можни се проблеми во водоснабдувањето на потегот на истата во одредени интервали се до завршувањето на реконструктирањето на улицата, соопштија од ЈКП „Водовод“ од Битола

ЈКП Водовод им го честита најголемиот христијански празник, Христовото воскресение – Велигден на сите христијански верници.

ЈКП Водовод Битола согласно новонастанатата ситуација и забраните од страна на владата од 08.04.2020 година со ново работно време во наплатниот центар  на ул.Рузвелтова од 7:00 до 14:00 часот.

Во координација со Општина Битола и другите јавни претпријатија, ЈКП "Водовод" Битола превзеде акција за миење на Широк Сокак, а од понеделник ќе ги мие и улиците во Старата чаршија. FB IMG 1584724783360

FB IMG 1584724776335


ЈКП Водовод Битола согласно новонастанатата ситуација со корона вирусот и препораките и збраните од страна на владата од 23.03.2020 година со ново работно време:


- ДИРЕКЦИЈА на ул.Климент Охридски со работно време од 7:30 до 13:30 часот,


- НАПЛАТЕН ЦЕНТАР на ул.Рузвелтова со работно време од 7:00 до 17:00 часот.

Битола

20.03. 2020 година.

                                                                                   

Страница 1 од 3

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2020 АПЛА.мк. Сите права се задржани