2win800x200

Водовод постави нови временски славини на градските чешми за рационално користење на водата

Август 25, 2023

 ЈКП Водовод Битола, во текот на  денешниот изврши промена на славините на дел  од градските чешми.

Со цел да се овозможи рационално користење и притоа заштеда на вода, старите славини беа заменети со нови временски славини за градските чешми.
 
Се надеваме дека граѓаните совесно и рационално ќе ги користат истите, без да ги оштетат, велат од ЈКП "Водовод" - Битола
 
FB IMG 1692979839749
Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани