2win800x200

Градскиот парк денеска ечеше од играта на татковци и деца-градинката "Естреја Овадија Мара" организираше настан "Мојот татко"

Септември 29, 2023

Несекојдневна и прекрасна атмосфера имаше денеска во Градскит парк во Битола во организација  на вработените во градинката "Естреја Овадија Мара". Паркот ечеше од веселата игра на татковците и децата кои минаа квалитетно време заедно, а се подигна и натпреварувачкиот дух. Целта е, велат од градинката Естреја Овадија Мара, поголема вклученост на татковците во воспитно образовниот процес на децата

 
"Во рамките на ЕУ Проектот ,,Подигање на квалитетот на предучилишното образование и грижа", поддржан од МТСП, денес  во Градскиот парк во Битола, ја организиравме активноста ,,Мојот татко", со вклучување на родителите во воспитно-образовниот процес на своите деца. Целта на денешната активност беше поголема вклученост на татковците  во воспитно-образовниот процес на децата, стекнување на нови знаења и искуства и јакнење на спортскиот дух, вели  директорка  Лидија Тфирст Митревска.
 
Децата заедно со нивните татковци се натпреваруваа во спортски игри и вештини, а потоа добија благодарници за учеството во  овој настан 
 
 
 
 
FB IMG 1695996835489
 
FB IMG 1695996838842
 
FB IMG 1695996844308
 
FB IMG 1695996966636
 
FB IMG 1695996951815
 
FB IMG 1695997021769.
 
 FB IMG 1695997038322
 
 FB IMG 1695997094922
 
FB IMG 1695997124705
FB IMG 1695997084322
FB IMG 1695996854821
 
FB IMG 1695996824992
 
FB IMG 1695996832599
 
Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани