Webp.net gifmaker

ФОД ДОЕЛ Новаци го честита големиот празник Св. Кирил и Методиј

Мај 24, 2021

 

Фабрика за опрема и резервни делови (ФОД) ДООЕЛ Новаци, на своите вработени и на граѓани им го честита големиот празник Св. Кирил и Методиј. Светите браќа  Кирил и Методиј не вбројуваат меѓу народите кои дале огромен придонес кон светската наука и култура. 

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани