2win800x200

„Комуналец“ ги засади првите зимзелени садници во новиот парк кај Довлеџик

Октомври 13, 2023

ЈКП „Коминалец“ Битола ги засади првите зимзелени садници во новиот парк кај  Довлеџик со што по поплочувањето на патеките и зелените терени, паркот добива нов шарм. Општина Битола во координација со јавните претпријатија „Комуналец“ и Нискоградба“ продолжуваат со докомплетирањето на новиот парк. 

Можно е да е слика од трева

Можно е да е слика од 2 луѓе, Стари мост, цитаделата Saqsaywaman, улица и трева

Можно е да е слика од 1 лице, трева и дрво

Можно е да е слика од 3 луѓе, трева и дрво

Можно е да е слика од трева

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани