АСФАЛТИРАЊЕ НА УЛИЦИТЕ СТУ 1 И КАЈ ПАРКИНГ ПРОСТОРОТ НА УЛИЦА „ЦАНЕ ВАСИЛЕВ“ И „КОЧАНИ“

Декември 01, 2023

Како дел од проектот за изградба на коловоз на улица СТУ 1 во АРМ четврт 1, завршено е асфалтирање на дел од улицата, каде претходно изградена е водоводна мрежа мрежа, фекална и атмосферска канализација и улично осветлување. Деновиве, завршено е асфалтирањето на уште еден дел и кај паркинг просторот на улиците „Цане Василев“ и „Кочани“.

Можно е да е слика од 5 луѓе

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани