2win800x200

Средствата од новогодишниот базар Форумот на жени на СДСМ ги донираше во хуманитарни цели

Декември 28, 2023

Да се биде хуман е доблест и вистинска Форумот на жени на СДСМ Битола., средствата од новогодишниот базар ги донираа за децата со попречености.

 
-Со собраните средства од големиот   НОВОГОДИШЕН ХУМАНИТАРЕН БАЗАР, ја реализиравме оваа донација, која е само мал симболичен гест, дека со малку труд и љубов можеме да сториме многу.
 Денес во придружба на претседателот на СДСМ Битола Драган Крајовски и претседателката на Форум на жени СДСМ Битола Јадранка Павловска ги посетивме институциите каде што се згрижени деца со попреченост, да ги стоплиме нивните срца, да ги израдуваме, бидејки секое дете заслужува да ја доживее среќата за време на престојните празници, велат од Форумот на жени на СДСМ. 
 
FB IMG 1703784344392
 
FB IMG 1703784329497
 
FB IMG 1703784341374
Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани