Webp.net gifmaker

КОНТРОЛИ ЗА МАСКИ НИЗ ШИРОК СОКАК

Јуни 05, 2020

Интензивирани контролите од страна на полицијата на Широк Сокак. Полицијата контролираше дали битолчани носат маски и документи за легитимација. На оние кои не носеа им пишаа казни. Исконтролираа многумина млади кои беа без маски и го групи. Еден тим полицајци вршеа контрола на влезот, а други на излезот од Широк Сокак. 

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2020 АПЛА.мк. Сите права се задржани