Webp.net gifmaker

Соопштение од Општина Битола

Јули 17, 2020

Од понеделник 20.07.2020 година, продолжува реконструкцијата на ул. „Илинденска“ на потегот од ул. „Караорман“ до ул. „Мирче Ацев“.

Регулирањето на сообраќајот на оваа делница, ќе биде согласно изготвениот времен сообраќаен проект.

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2020 АПЛА.мк. Сите права се задржани