Webp.net gifmaker

Еден новозаболен во Битола, не дава податок за контакт со позитивно лице

Август 07, 2020

 

Денес на регионот за ЈЗУ Центар за јавно здравје- Битола се регистрирани 8 нови случаи на COVID-19
 
- 1 во Битола (лице на возраст од 61 година, не дава податок за контакт со позитивно регистрирано лице);
- 4 во Демир Хисар (лица на возраст од 38, 65, 69 и 71 година).
- 3 во Кичево (лица на возраст од 42, 63 и 67 години)
 
Вкупниот број на активни случаи на регионот за ЈЗУ Центар за јавно здравје- Битола изнесува 228:
 
- Битола 69
- Кичево 102
- Ресен 23
- Д. Хисар 34
 
Во Ресен нема новорегистрирани лица.
 
Денес регистрирани се и 3 оздравени лица (1 од Демир Хисар и 2 од Битола).
 
Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2020 АПЛА.мк. Сите права се задржани