Webp.net gifmaker

Новиот позитивен случај е на 51 година и не дава податок за контакт со заболено лице

Август 20, 2020

 

Денес на регионот за ЈЗУ Центар за јавно здравје- Битола се потврдени 5 нови случаи на COVID-19:
- 1 во Битола (лице на возраст од 51 година, не дава податок за контакт со позитивно лице)
- 4 во Кичево (лица на возраст од 25, 34, 49 и 60 години, само 1 лице дава податок за контакт со позитивно лице од најблиското семејство)

Во Ресен и Д.Хисар денес нема новорегистрирани лица.
Денес се регистрирани 14 оздравени лица (6 од Битола, 3 од Демир Хисар и 5 од Кичево).

ЈЗУ Центар за јавно здравје- Битола

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2020 АПЛА.мк. Сите права се задржани