Webp.net gifmaker

И денешниот новозаболен не дава податок за контакт со позитивно лице

Август 25, 2020

 

Денес на регионот за ЈЗУ Центар за јавно здравје- Битола е потврден 1 нов случај на COVID-19 во Битола (лице на возраст од 35 години, не дава податок за контакт со друго позитивно лице), информираат од Центарот за јавно здравје во Битола
 
Во Кичево, Ресен и Д. Хисар денес нема новорегистрирани лица.
 
Денес се регистрирани и 6 оздравени лица: 3 во Битола, 1 во Демир Хисар и 2 во Кичево.
 
Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2020 АПЛА.мк. Сите права се задржани