Webp.net gifmaker

Од четворицата новозаболени денес во Битола, само еден дава податок за контакт со позитивно лице

Септември 16, 2020

 

 
Денес на регионот за ЈЗУ Центар за јавно здравје- Битола се потврдени 10 нови случаи на COVID-19
 
-4 во Битола (лица на возраст од 17, 48, 49 и 64 години; едно лице дава податок за контакт со позитивно лице);
-3 во Кичево (лица на возраст од 38, 39 и 56 години; не даваат податок за контакт со позитивно лице);
-2 во Ресен (лица на возраст од 41 и 59 години; не даваат податок за контакт со позитивно лице);
-1 во Д. Хисар (лице на возраст од 52 години; не дава податок за контакт со позитивно лице);
 
Денес се регистрирани и 6 оздравени лица од (3 од Битола и 3 од Кичево), и еден смртен случај кај лице на возраст од 79 години од Битола, хоспитализирано во Клиничка болница- Битола.
 
Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2020 АПЛА.мк. Сите права се задржани