Дефектот со водата на улиците околу паркот кај Стив Наумов ќе се отстранува рано наутро, околу цевката има кабел со електрична енергија и треба интервенција и на друга компанија

Октомври 18, 2020

Поради дефект на водоводна цевка, околу која има кабел за електрична енергија, непристапност до истиот, а неопхопдна е и дополнителна интервенција од друга компанија како и добра видливост, има прекин во водоснабдувањето на улиците околу паркот кај ОУ „Стив Наумов“, Цар Самоил и Пецо Божиновски.
ЈКП "Водовод" им се извинува на граѓаните од засегнатите подрачја. Екипите на ЈКП "Водовод" во раните утрински часови ќе работат на санација на дефектот и брзо нормализирање на водоснабдувањето.

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2020 АПЛА.мк. Сите права се задржани