Webp.net gifmaker

Градоначалничката Петровска со отчет за реализираните проекти

Октомври 23, 2020

 

 

Градоначалничката Наташа Петровска  електронски даде отечет за реализираните проекти и активности во Општина Битола во периодот од октомври 2019 до октомври 2020 година. Меѓу проектите како најзначајни се истакнуваат Офицерски, кој е во завршна фаза на реставрација, ЛЕД осветлувањето на битолските сообраќајници, новите цветни леи и аранжмани низ градот. Новиот Природен парк во Градскиот парк. Реконструкција на улиците „Илинденска“, „ „Крушевска Република“...Круг на јарболите и други прокети кои што може да ги погледнете на следниот линк.  

https://online.fliphtml5.com/yaixg/ginb/#p=1

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2020 АПЛА.мк. Сите права се задржани