Лидија Ѓошевска нов директор на Центарот за социјални работи Битола

Март 30, 2021

 

Лидија Ѓошевска е именувана за нов директор на Центарот за социјални работи Битола со мандат од 4 години. Таа е доктор на економски науки, професор по економски предмети во Средното економско училиште во Битола. Од јуни 2018 година до ноември 2020 година ја извршуваше функцијата директор на Државниот испитен центар. Ѓошевска како прв човек на Центарот за социјални работи во Битола  доаѓа од редовите на ЛДП. 

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2020 АПЛА.мк. Сите права се задржани