Webp.net gifmaker

По љубичиците, цветните леи пред Безистенот разубавени со џунџулиња и бегонии

Мај 21, 2021

Нов цветен аранжман добија цветните леи пред Безитенот во Битола. На местото на разнобојните љубичици кои ги красеа во изминатите недели, вработените од ЈП „Комуналец“ сега поставија бегонии и џунџулиња. Со цвеќиња од расадникот на ова  претпријатие разубавени се и други зелени катчиња низ Битола. 

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани