Се доуредуваат спортските терени во Општина Новаци

Јуни 08, 2021

 

Се доуредуваат спортските терени во Општина Новаци. Нови клупи за навивачи и кровна конструкција од пластифициран лим над клупите се поставени во повеќенаменското игралиште во Новаци.
Од Општина Новаци велат дека продолжуваат со развој на спортската инфраструктура во општината.
Можно е да е слика од надвор
 
Можно е да е слика од надвор
 
Можно е да е слика од надвор
 
Можно е да е слика од надвор
 
Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани