Webp.net gifmaker

„Водовод“ испрати цистерна со питка вода за старскиот дом „Сју Рајдер“

Јуни 23, 2021

 

ИЗВЕСТУВАЊЕ!
Поради изведување на реконструктивен зафат, поставување на нова водоводна мрежа на улица „Илинденска“, Домот за стари лица „Сју Рајдер“ е без водоснабдување. За таа цел ЈКП „Водовод" Битола ја постави цистерната со питка вода, за сите лица кои се сместени таму.
ЈКП "Водовод" Битола секогаш во служба на граѓаните.Можно е да е слика од надворМожно е да е слика од надворМожно е да е слика од 2 луѓе, луѓе што стојат и надворМожно е да е слика од стоење и надворМожно е да е слика од стоење и надворМожно е да е слика од надвор и дрвоМожно е да е слика од 2 луѓе, луѓе што стојат, надвор и текст кој вели „BT-8762AE“
 
 
Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани