Webp.net gifmaker

Улиците „Пробиштип“ и „Ѓорги Ѓоргиев Џоџа“ во рекордно време добија комплетно нова водоводна мрежа

Јуни 23, 2021

 

ЈКП„Водовод“ Битола во рекордно време ја заврши реконструкцијата и поставувањето на водоводната инсталација на улиците „Пробиштип“ и „Ѓорги Ѓоргиев Џоџа“ во Битола каде во тек е реконструкција на целокупната инфраструктура и се чека поставување на нов асфалт. 

Нема достапен описНема достапен опис

Нема достапен опис

Нема достапен опис

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани