Ненадејно почина Лазар Николовски-105 Бомбардер

Јули 29, 2021

 

На 68  години ненајдено  почина Лазар Николовски - 105 Бомбардер. Николовски беше меѓу првите приватни радиодифузери во државата со неговото популарно радио 105 Бомбардер, и со  начинот на работа стана препознатлив и меѓу најслушаните радија на овие простори. Беше почитуван меѓу фелата, шегаџија и добар соработник со новинарите. 

Погребот е утре во 12 часот на Светонеделските гробишта. 

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани