2win800x200

Во ООУ„Славко Лумбарковски“-Новаци, МОН овозможи нови кабинети по природни науки и биологија

Декември 22, 2021
Општинско основно училиште „Славко Лумбарковски“ - Новаци доби нова опрема, наставни средства и помагала за кабинетите по природни науки и биологија.
-Средствата се обезбедени  преку Проектот за унапредување на основното образование во кој активно учествуваше нашето училиште во координација со МОН. Задоволството е големо и кај учениците и кај наставниците, изјави директорот на ООУ„Славко Лумбарковски“-Новаци, Илче Соклевски.
Нема достапен опис
Нема достапен опис
Нема достапен опис

 Нема достапен опис
 
Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани