Webp.net gifmaker

Во централното ООУ „Славко Лумбарковски” во Новаци и подрачните основни училишта во општина Новаци, најголем дел од учениците од прво до петто одделение ќе следат настава со физичко присуство, додека пак во подрачното училиште во село Бач, настава со физичко присуство ќе следат и учениците од шесто до деветто одделение. Согласност за настава со физичко присуство за учениците од прво до петто одделение добија и подрачните училишта во селата Живојно, Далбеговци, Агларци, Добромири, Рибарци и Гермијан.

Страница 1 од 13

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2020 АПЛА.мк. Сите права се задржани