За дел од проектите и инвестициите реализирани во повеќе области, а истовремено и решавање на затекнатите проблеми и санирање на претходните долгови, информираше на денесата прес конференција градоначалничката на Општина Битола, Наташа Петровска.

По повод една година од преземањето на функцијата,  градоначалничката  на Општина Могила Јасмина Гулевска и претставници на Советот на Општина Могила од сите политички партии, дадоа отчет за реализираните проекти. 

Една година по преземањето на локалната власт, денеска, градоначалниката Наташа Петровска, пред медиумите излезе со отчет за реализираните проекти и оние кои се во тек.

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2020 АПЛА.мк. Сите права се задржани