2win800x200

„Комуналец“ Битола на терен во расчистување на пешачките патеки од снегот

Јануари 20, 2024

По денешните снежни врнежи екипите на ЈП Комуналец излегоа на терен со активности за расчистување на пешачките патеки и пешачките мостови.

 

Можно е да е слика од плуг за снег

Можно е да е слика од улица и пат

Можно е да е слика од плуг за снег, пат и скијачка падина

Можно е да е слика од плуг за снег и скијачка падина

Можно е да е слика од трактор, плуг за снег и скијачка падина

Можно е да е слика од плуг за снег, пат, скијачка падина и улица

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани