2win800x200

Соопштение од Здружението на пензионери Битола-во петок бесплатно мерење на шеќер во крвта

Април 02, 2024

Се известуваат пензионерите членови на ЗП – Битола, Новаци и Могила дека, на ден 05.04.2024 г. (петок) во просториите на здружението на пензионери Битола со почеток од 10:00 часот, ЈЗУ Центар за јавно здравје Битола во соработка со ОО Црвен Крст Битола, по повод „7ми Април“ Светски ден на здравјето ќе врши бесплатно мерење на шеќер во крвта. Мотото на овогодинешното одбележување на „7ми април“ е „Моето здравје, мое право“.

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани