Webp.net gifmaker

Учениците од „Тодор Ангелевски“ им одржаа лекција на врсниците и возрасните

Март 13, 2020
Под хаштагот #СедиСиДома  учениците од ОУ "Тодор Ангелевски" снимија видео преку кое даваат личен пример дека за време на принудниот распуст ќе останат дома. Тие на снимките велат дека времето ќе го искористат за читање лектрири и играње игри со семејството. видеото е своевидел апел и другите врсници да го направат истото со цел да се заштитат од вирусот.
На видеото што го објавија оставија и порака во која велат: 

Денес седам дома
За да се заштитам себе
Бидејќи утре треба
Да играм заедно со тебе...
УЧЕНИЦИТЕ од  ОУ"ТОДОР АНГЕЛЕВСКИ" БИТОЛА- ПРИМЕР ЗА НИВНИТЕ ВРСНИЦИ...
#СедиСиДома

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани