Webp.net gifmaker

Седница со дистанца во Советот на Општина Битола

Август 11, 2020

 Со дистанца, носење маски и користење на средства за дезинфекција на рацете  денес се одржа седница на Совет, откако пет месеци поради заштита од коронавирусот седниците се изведуваа онлајн. На денешната седница на дневен ред е верификацијата на новиот член на Советот од ВМРО-ДПМНЕ Емилија Јошевска на местото на сегашната пратеничка Олга Лозановска и завршните сметки и извештаите на јавните претпријатија.

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2020 АПЛА.мк. Сите права се задржани