Webp.net gifmaker

Само еден од четворицата новозаболени дава податок за контакт со позитивно лице од семејството

Август 15, 2020

 

 
Денес на регионот на Центар за јавно здравје- Битола се регистрирани 6 нови случаи на COVID-19 :
 
- 4 во Битола (лица на возраст од 22, 42, 52 и 54 години, од нив едно лице дава податок за контакт со веќе регистрирано лице од најблиското семејство);
- 2 во Кичево (лица на возраст од 39 и 57 години, од нив едно лице дава податок за контакт со веќе регистрирано лице од најблиското семејство).
 
Во Ресен и Демир Хисар нема новорегистрирани лица.
 
Денес регистрирани се и 20 оздравени лица (11 од Кичево, 7 од Битола и 2 од Демир Хисар), информираст од Центарот за јавно здравје Битола
 
Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2020 АПЛА.мк. Сите права се задржани