Webp.net gifmaker

ЈП„Стрежево“ го честита 8 Септември, Денот на независноста

Септември 07, 2020

Јавното претпријатие „Стрежево“ на сите граѓани на Република Северна Македонија им го честита 8 Септември –Денот на независноста, денот кога граѓаните го кажаа историското „да“ кое значеше независна, самостојна и суверена држава. ЈП „Стрежево“ ја упатува честитката со желба за напредна, развиена, економски силна и интегрирана држава во ЕУ.

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2020 АПЛА.мк. Сите права се задржани