Webp.net gifmaker

Се асфалтира уште една делница од „Илинденска“ кај Ушици

Октомври 29, 2020

Денес се продолжи со асфалтирање на уште еден потег од улицата „Илинденска“ кај Ушици. Претходно реконструкцијата беше завршена од Еврејските гробишта до дел од Илинденска, а сега се продолжи со асфалтирање и на другиот дел.

Во теке реконструкција и на други делници од улицата зашто поради нејзината должина, градежните активности се изведуваат во фази. Улицата не беше преасфалтирана и темелно реконструирана откако беше изградена пред неколку децении.  

Увид врз градежните активности на терен изврши и градоначалничката Наташа Петровска. received 366300607918642

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2020 АПЛА.мк. Сите права се задржани