Webp.net gifmaker

Со донација на „Водовод“ комплетно реконструирани санитарните јазли во Инфективното одделение во Битолската болница

Август 09, 2021

 

Со средства од ЈКП Водовод во Битола реконструирани се санитарните јазли во Инфективното одделени на Клиничката болница Битола 

-ЈКП Водовод како општествено одговорна организација со сопствени средства, во висина од 400.000 денари ги подобри условите за пациентите на Инфективното одделение во Клиничката болница во Битола. Оваа донација обезбеди комплетна реконструкција на санитарните јазли.

ЈКП Водовод Битола секогаш во служба на граѓаните, информираат од ЈКП Водовод Битола.
Можно е да е слика од внатре
Можно е да е слика од внатре
Можно е да е слика од внатре
Можно е да е слика од внатре
Можно е да е слика од внатре
Можно е да е слика од внатре
Можно е да е слика од внатре
Можно е да е слика од внатре
Можно е да е слика од внатре
Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани