Мотор „плови“ во Драгорот

Ноември 13, 2017

Паднат или фрлен  мотор во  Драгорот, веднаш под мостот кај рибарниците. 

 Screenshot 2017 11 13 23 50 08 1

Во реката  битолчани виделе многу нешта. Паднати автомобили, фрлени електрични апарати, килими, стар мебел, градежен шут...

Како, овој пат, се нашол  мотор во Драгорот  не разбравме.

 

 

 

 

 

 

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани