Оштетени бехатон плочките на тротоарот покрај паркингот во центарот на Битола

Ноември 09, 2017

Иако на паркингот пред Центарот за култура, паркинг местата се бележани на самата улица, некои возачи во изминатиот период се паркираа и на тротоарот. Со таквото несовесно однесување ги оштетија бехатон плочките со кои беше уреден делот од пешачката зона во центaрот на градот. Не е доволна само декларативна заложба за посреден град, туку треба на дело со своето однесување сите да покажат како се залагаат за поубава Битола.

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани