Webp.net gifmaker

„Водовод“ со известување-Овој месец граѓаните имаат можност да го платат заостанатиот долг за потрошена вода на рати

Август 05, 2020

 

Ве известуваме дека во периодот од 06.08.2020 година до 25.08. 2020 година, нa корисниците на услугите на ЈКП „Водовод“ Битола кои имаат заостанат долг за вода и тоа; /по основ на тужени, редовни сметки и фактури за сите физички и правни лица / им се дава можност да го платaт заостанатиот долг на рати.
Доколку должниците не се јават во наведениот временски период ќе бидиме приморани постоечките тужби да ги доставиме до надлежните извршители, а исто така за заостанате неплатени сметки и фактури ќе се изготвуваат нови тужби.
Раководниот тим на ЈКП „Водовод“ Битола и во иднина ќе се грижи за своите коминтенти/потрошувачи на вода/ преку преземање на мерки кои ќе бидат во интерес исклучиво на корисниците и граѓаните.

Сподели

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
© 2021 АПЛА.мк. Сите права се задржани